Η εταιρεία

Η εταιρεία Kappa Decor δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και χονδρικού εμπορίου υλικών συσκευασίας. Με περισσότερους από 6.000 διαφορετικούς κωδικούς, προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών για όλους τους επαγγελματίες που αφορούν σε κορδόνια, κορδέλες, υφάσματα και πουγκιά.

Με την πείρα και τη συνέπεια που μας χαρακτηρίζει από το 1956, εξυπηρετούμε το Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό εμπορικό κοινό με μεγάλη επιτυχία. Μένοντας συνεχώς ενημερωμένοι γύρω από νέες τεχνολογίες, επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερες και καλύτερες επιλογές στους πελάτες μας.

Ως επαγγελματίες, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εμπορικούς κωδικούς «ροής» ή να αποκτήσετε προϊόντα που ταιριάζουν στα δικά σας δεδομένα ή σε αυτά των δικών σας πελατών, κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Διαθέτουμε σχέδια ανάλογα με την εποχή, όπως Χριστουγεννιάτικα, Πασχαλινά, Ανοιξιάτικα, Γάμου και Βάπτισης.

Με τη νέα μας υπηρεσία εκτυπώσεων, μπορείτε να τυπώσετε πάνω σε κορδέλες και υφάσματα διάφορα σχέδια της επιλογής σας, όπως βάπτιση, γάμος, επωνυμία επιχείρησης, σε διάφορα χρώματα από μονόχρωμη μέχρι και επτάχρωμη εκτύπωση. Οι εκτυπωτικές μας μηχανές μπορούν να τυπώσουν μέσω των φλεξογραφικών αλλά και μεταξοτυπικών μεθόδων, πάνω σε οποιοδήποτε ύφασμα. Επίσης, προσαρμόζουμε κορδέλες και υφάσματα σε διάφορα μεγέθη και μήκη αναλόγως των απαιτήσεων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προσαρμόσουμε την εκτύπωση στα μέτρα σας.

Ο στόχος μας, ως επιχείρηση, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα άριστα σε ποιότητα, προσιτή τιμή και γρήγορη παράδοση.